Iedereen is een creator, je bent het contact met je innerlijke creator misschien kwijtgeraakt maar dit kun je herstellen. Door te werken met je handen verleg je de focus van je hoofd naar je hart. 

Lijkt het jou leuk om zelf iets te maken, te creëren met je handen? Dat kan in mijn atelier. Tijdens een dagworkshop maak je onder begeleiding je eigen beeld, je kunt een eigen ontwerp maken maar er zijn ook voorbeelden aanwezig die je kunt maken. Je leert hoe je een basis voor een beeld maakt en hoe je dit kunt verstevigen met glasvezel en kunsthars. Je werkt je beeld mooi glad af en uiteraard neem je het beeld daarna mee naar huis. Thuis kun je je beeld dan nog beschilderen of beplakken, net wat je mooi vindt.

Het doel van deze workshop is om een techniek te leren maar vooral je eigen creativiteit te (her)ontdekken en te stimuleren. Als je je creatievermogen weer gaat ontdekken zal dat invloed hebben op je leven. Je gaat meer mogelijkheden zien. Het doel van creëren is niet zozeer hetgene wat je gecreëerd hebt, het creëren is een middel om je te ontwikkelen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het heerlijk is om iets te creëren en dat je fantastische dingen kunt maken!

 

© 2018 - 2021 Jacky Zegers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel